Σειρά στο Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης του ΣΠΑΥ είχε το 4ο Λύκειο Αργυρούπολης

Σειρά στο Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης του ΣΠΑΥ είχε το 4ο Λύκειο Αργυρούπολης

Οι νέοι είναι η ελπίδα μας!

Σειρά στο Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης του ΣΠΑΥ είχε το 4ο Λύκειο Αργυρούπολης με τους μαθητές και τις μαθήτριες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για έναν καθαρό και ομορφότερο Υμηττό.

Με αφετηρία το Πυροφυλάκιο Αργυρούπολης, οι μαθητές μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους, ακολούθησαν τα μονοπάτια του Υμηττού, έμαθαν για τη χλωρίδα και την πανίδα του βουνού, συζήτησαν για τις απειλές του δασικού οικοσυστήματος και ανέλαβαν δράση για την προστασία του.

Στη δράση συμμετείχε και ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ & Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος , ο οποίος καλωσόρισε τους μαθητές στο βουνό και τους μίλησε για το σπουδαίο και πολύτιμο ρόλο που μπορούν να έχουν στην κοινωνία ως ενεργοί πολίτες.

Μαζί μας είχαμε επίσης εκ μέρους του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κρητικό, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Βαγγέλη Νικοθόδη, την Εντεταλμένη Συμβουλο Οικολογίας Ελίνα Αλεξίου, τον Προεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Θωμά Κατσαγώνη και τον Εκπρόσωπο της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης Ελληνικού Αργυρούπολης Χρήστο Κανελλίδη.

Οι δράσεις του ΣΠΑΥ σε συνεργασία με το Πράσινο Ταμείο συνεχίζονται δυναμικά!

#Υμηττός365 #ΣΠΑΥ #αναγέννηση_υμηττός
#Πρασινο_ταμειο #Πρασινοταμειο
#ZeroPlasticΥμηττός